Τραγουδιστησ Κοκαινη - Ο Νότης Σφακιανάκης / Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, .

Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο .

Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, . Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται.

Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, .

Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, .

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, . Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, .

Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery.

Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην .

Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, .

Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Ο Νότης Σφακιανάκης
Ο Νότης Σφακιανάκης from www.sports365.gr
Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, . Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο .

Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε.

Ο 36χρονος τραγουδιστής, μαζί με τη σύζυγό του, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της νίκαιας όπου και κρατείται. Τραγουδιστής συνελήφθη άγριο ξημέρωμα σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Τα ξημερώματα του σαββάτου αστυνομικοί της οπκε προχώρησαν στην . Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται . Στην κατοχή τους βρέθηκε μια μικρή ποσότητα κοκαΐνης, . Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, . Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Όπως υποστήριξαν ανακρινόμενοι οι δυο νεαροί, «είχαν συνεννοηθεί με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, να αφήσουν την ποσότητα κοκαΐνης μέσα στο . Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής που είχε ζητήσει ναρκωτικά με… delivery. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια.

Τραγουδιστησ Κοκαινη - Ο Νότης Σφακιανάκης / Τραγουδιστής συνελήφθη το ξημέρωμα του σαββάτου, έξω από το κέντρο που τραγουδούσε καθώς αστυνομικοί της οπκε, «βούτηξαν» τον dealer του, .. Στη σύλληψη ενός τραγουδιστή για κοκαϊνη προχώρησαν αστυνομικοί της οπκε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του σαββάτου, στη νίκαια. Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή για παραλαβή κοκαΐνης προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας οπκε. Αυτός είναι ο τραγουδιστής που συνελήφθη με κοκαΐνη. Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής και η σύζυγός του, καθώς στο αυτοκίνητό του βρέθηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης. Το γράψαμε πρώτοι χθές… για τον τραγουδιστή με την κοκαϊνη στον πειραιά, ο οποίος και συνελήφθη μαζί με την σύντροφό του και όπως γίνεται .